Riad Bajić karijeru nastavlja u Seriji B

Ide na posudbu u Ascoli

Riad Bajić karijeru nastavlja u Seriji B · Zvanično

E. Čaušević

Bh. napadač Riad Bajić ni naredne sezone neće igrati u Udineseu.

Bajić je proteklu sezoni igrao za Konyaspor na posudbi, ali se ovog ljeta vratio u Udinese. No, klub iz Udina odlučio je bh. napadača poslati na novu posudbu.

Naime, Bajić će u novoj sezoni igrati u Seriji B i to u dresu Ascolija. Udinese i Ascoli su dogovorili posudbu do kraja sezone i ovaj klub će imati šansu da otkupi ugovor bh. napadača.

Bajić je u Udinese stigao prije tri godine iz Konyaspora za 5.5 miliona eura, ali se nije baš naigrao u italijanskom klubu.

Top Komentari

Mele
Kako je bio krenuo, mislio sam da ce u Bajernu zavrsiti ili Juventusu, Interu. A on u drugu ligu zaglavi evo...
1 0
TTV.KenyTB
Na osnovu čega igrači iz 2 lige italije su bolji ili spremniji od naših igrača iz naše PL BIH pa dobijaju pozive za repku ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije