Ribery odlazi u Moskvu?

Pregovara s Lokomotivom

Ribery odlazi u Moskvu?

E. Škorić

Franck Ribery još uvijek neće okačiti kopačke o klin, ali nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Iskusni Francuz je krajem sezone napustio Bayern poslije 12 godina igranja u dresu njemačkog velikana, a sada čeka na pravu ponudu.

Postoji dosta klubova koji su spremni da angažuju Riberyja, bilo je i pozivan izvan Evrope, no trenutno Ribery razmišlja o ostanku u nekoj od evropskih liga.

Trenutno su se pojavile glasine da bi karijeru mogao da nastavi u PSV-u na nagovor bivšeg saigrača Marka van Bommela, ali pitanje je može li holandski tim da ispuni Riberyjeve zahtjeve

U PSV- su uvjereni kako bi Ribery, iako danas u poznim igračkim godinama, bio veliko pojačanje za njihov tim i ujedno glavni adut u pohodu na šampionski naslov koje je ljetos nakon četiri sezone osvojio Ajax.

Međutim, posljednje informacije govore da Ribery pregovara i sa ruskim velikanom Lokomotivom iz Moskve.

U svakom slučaju, Ribery će morati pametno da izabere svoj naredni klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi