Ribery progovorio o svojoj fudbalskoj budućnosti
FOTO: EPA

Sve misli usmjerene su mu prema Bayernu

Ribery progovorio o svojoj fudbalskoj budućnosti

Adnan Beganović

"Iskreno, ne mogu zamisliti Bayern bez Guardiole", između ostalog je za njemačke medije izjavio francuski reprezentativac Bayerna, Franck Ribery, koji je u razgovoru za njemačke medije govorio i o svojoj fudbalskoj budućnosti.

Francuski reprezentativac u posljednje vrijeme je muku mučio s povredama i u tim momentima bavarski klub je bio uz njega.

"Bayern će uvijek biti poseban tim za mene. Imao sam mnogo ponuda, Bayern ih je odbijao i sada sam sretan zbog toga. Klub me je uvijek podržavao, čak i u teškim trenucima kada sam dugo vremena bio povrijeđen", izjavio je Ribery.

Farncuski reprezentativac je govorio i o svojoj fudbalskoj budućnosti.

"Moja budućnost? Teško je reći šta će se desiti za nekoliko godina, ali trenutno su sve moje misli usmjerene prema Bayernu. Veselim se svakoj utakmici, Bayern je za mene kao porodica", istakao je Ribery koji se potom osvrnuo i na period kada je bio povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bilo je to teško vrijeme. Kada nisam mogao trenirati i igrati, osjećao sam se usamljeno. Morao sam voziti bicikl dok su moji saigrači vrijeme provodili na terenu. Naravno, želio sam se što prije vratiti na teren", zaključio je fudbaler Bayerna.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi