Ribery u problemu zbog ismijavanja sudija

UEFA ne želi ovakve stvari

Ribery u problemu zbog ismijavanja sudija

M. Šljivak

Franck Ribery teško je podnio poraz od Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka.

Francuski fudbaler je za poraz i ispadanje okrivio sudije iz Mađarske na čelu sa Viktorom Kassaijem, a njegove odluke je ismijavao na Instagramu.

"Godinu dana teškog rada, hvala sudija, bravo", napisao je Ribery nakon meča Madrid, te je na taj način prozvao Kassaija.

To bi francuskog fudbalera moglo i koštati. Navodno bi UEFA mogla pokrenuti istragu zbog komentara na društvenim mrežama, ali i komentara nakon utakmice koje su dali igrači Bayerna.

Većina igrača bavarskog tima je nezadovoljno suđenjem. Mnogi od njih su javno rekli kako su pokradeni i to bi ih na kraju moglo skupo koštati.

Biće zanimljivo vidjeti šta će UEFA učini nakon komentara fudbalera minhenskog tima, a sigurno je da će i sudija Kassai nakon velikih grešaka imati posljedice po karijeru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo kako je Ribery ismijavao sudije na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije