Ried preokretom do pobjede, Hadžić strijelac

Pogodak Anela Hadžića iz jedanaesterca

Ried preokretom do pobjede, Hadžić strijelac

Danas je Ried našeg Anela Hadžića u okviru 29. kola austrijske Bundeslige gostovao Wolfsbergeru. Gosti su slavili 3:1. 

Prvu priliku na susretu imao je gost, ali je udarac Zulja bio neprecizan. Nastavio je Ried sa napadima, ali je ovaj put u 25. minuti susreta neprecizan bio Hinum. 

 

Novu priliku gosti su imali u 34. minuti susreta, ali je ovaj put neprecizan bio Gartler. Do odlaska na odmor rezultat se nije mijenjao. 

 

U nastavku domaćin je iz prve prilike došao do vodstva, a strijelac je bio Ynclan. Radost domaćih trajala je svega 15 minuta, a pogodak za goste postigao je Zulj. U 74. minuti na teren je ušao naš Anel Hadžić, a u 90. je iz jedanaesterca donio vodstvo gostima. Gosti su samo dvije minute kasnije pobjedu potvrdili golom Grossingera.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.