Riera iz Liverpoola u CSKA
Kod Beniteza nema oprosta

Englesku zamijenio Rusijom

Riera iz Liverpoola u CSKA

Albert Riera odlazi iz Liverpoola u moskovski CSKA za 6 miliona funti, objavio je The Guardian. Španac je prije godinu i pol u Liverpool stigao iz Espanyola, ali nije zadobio povjerenje zemljaka Rafaela Beniteza.

Riera Anfield napušta upravo iz razloga što je javno odlučio uputiti kritike na račun trenera Beniteza, koji ga je odstranio iz ekipe do ponedjeljka, a sada ga je oldučio poslati u hladnu Moskvu.

„Kada vam trener ne kaže ništa, a vi ste dobro, bez ikakvih zdravstvenih problema i trenirate dobro, onda ne možete pomisliti ništa drugo da osim da je razlog lične prirode“, rekao je Riera prije nekoliko dana za Radio Marcu.

Nakon tog čina Rafa Benitez ga je odstranio iz ekipe, a samo dva dana kasnije odlučio ga je prodati CSKA-u, jer prelazni rok u Rusiji traje do početka aprila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije