Riera iz Olympiakosa u Galatasaray

Riera iz Olympiakosa u Galatasaray

Edmir Škorić

Španac Albert Riera (29) od ove sezone nastupat će u turskom Galatasarayu, koji ga je iz grčkog Olympiakosa doveo za tri miliona eura.

Riera je početkom prošle sezone u Olympiakos stigao iz Liverpoola, no samo godinu dana zadržao se u Grčkoj. Novi je član Galatasaraya iz Istanbula.

"Albert Riera započet će novu 2011/2012 sezonu u Galatasarayu. Ugovor je potpisan na iduće četiri sezone. Olympiakosu će bti isplaćeno tri miliona eura odštete", saopštio je turski klub.

Osim Riere, Galatasaray je uoči nove sezone, koja počinje narednog vikenda, doveo i Johana Elmandera, Fernanda Musleru i Emmanuela Ebouea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.