Provokacija ili iskrena analiza: "Ne znam igrače Srbije"
FOTO: EPA

Selektor Kameruna

Provokacija ili iskrena analiza: "Ne znam igrače Srbije"

Haris Zilić

Nakon žrijeba za Svjetsko prvenstvo u Kataru odlučeno je da snage u grupi G odmjere Srbija i Kamerun.

Pored Srbije i Kameruna tu su selekcije Brazila iŠvicarske.

Odmah po završetku žrijeba stizale su reakcije i komentari selektora, a posebnu pažnju je privukla izjava selektora Kameruna Rigoberta Songa.

"Nadam se prije svega da će biti dobro takmičenje. Svaka grupa je teška i mora se uraditi dobra priprema. Iskren da budem u našoj grupi ne znam nijednog igrača Srbije, ali sve ćemo uraditi da skupimo potrebne informacije i analiziramo protivnike", rekao je Song za RTS i dodao:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"U fudbalu nema slabe grupe. Na mjestu selektora sam samo mejsec dana, ali idemo raditi i pripremiti se što bolje možemo."

Kamerun je inače do Katara došao nakon drame u baraž utakmici protiv Alžira gdje su slavili u revanšu golom Ekambija u 124. minuti susreta, iako su u 119. minuti primili gol koji ih je udaljavao od Mundijala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti