Riječani presreli navijače Hajduka, ima i teže povrijeđenih

Neredi uoči jadranskog derbija

Riječani presreli navijače Hajduka, ima i teže povrijeđenih

O. Lekić

Grupa navijača Rijeke je jučer na autoputu u smjeru Splita izvršila napad na navijače Hajduka, koji su putovali na utakmicu.

Više navijača NK Rijeka je zaustavilo promet na cesti te potom fizički napalo devetoricu mladića iz dva automobila, a povrede su zadobila dva navijača.

Jedan 22-godišnji navijač Hajduka je zadobio teške povrede glave i prsnog koša, dok je 33-godišnjak prošao sa lakšim tjelesnim povredama. Oba navijača su sa zadarskog područja.

Kako navode hrvatski mediji, na autoputu kod Biljana našlo se stotinjak navijača Rijeke u više automobila koji su se kretali prema Splitu. Oni su se zaustavili na cesti i stvorili prometni zastoj, izašli su vani iz vozila i u drugim automobilima pronašli navijače s navijačkim obilježjima Hajduka. Izvukli su iz jednog automobila četiri na sa zadarskog područja i iz drugog automobila pet momaka s područja Paga. Nakon napada na navijače Hajduka, Riječani su nastavili automobilima prema Splitu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Šibenska interventna policija je zaustavila nekoliko automobila sa riječkim tablicama, a privedeno je tridesetak navijača. Većina ih je saslušana i puštena, dok su neki ostali u pritvoru.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.