Riječi Kovača bile su ključ za pobjedu protiv Dortmunda
Bayern je sada preuzeo lidersku poziciju na tabeli sa 64 boda, a Borussia sada mora čekati kiks Bayerna jer imaju bod manje.

Ostvarili pobjedu u derbiju

Riječi Kovača bile su ključ za pobjedu protiv Dortmunda

Esmer Oštraković

Nogometaši Bayerna jučer su upisali jako bitnu pobjedu u derbiju protiv Borussije Dortmunt i to sa visokih 5:0.

Iako su nekoliko dana prije toga jedva izbjegli blamažu u četvrtfinalu kupa protiv Heidenheima, u utakmici koju su dobili sa 5:4, oni su jučerašnji derbi odigrali fenomenalno.

Mediji u njemačkoj samtraju da je velika motivacija bila press konferencija na kojoj je igrače Bayerna, Niko Kovač, nazvao djetinjastim, jer nisu prihvatali njegove savjete.

"Motivacija je bila velika. To sam primjetio i primijetio u svlačionici. Ostvarili smo pobjedu i sada imamo bod više, ali bitka se nastavlja", rekao je Lewandowski.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je sada preuzeo lidersku poziciju na tabeli sa 64 boda, a Borussia sada mora čekati kiks Bayerna jer imaju bod manje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nickizedostizeko
Borussija Dortmunt hahahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi