Rijeka dovela treće pojačanje

Stiže iz 1860 Münchena

Rijeka dovela treće pojačanje

Novo pojačanje Rijeke zove se Marin Tomasov, koji je pod stijene Kantride stigao iz njemačkog drugoligaša 1860 Münchena.

Tomasov je s hrvatskim klubovima potpisao ugovor na tri i pol godine, a ujedno je treće pojačanje Rijeke u zimskom prijelaznom roku.

"Svakako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku. Nakon epizode u inostranstvu vratio sam se u Hrvatsku i sada slijedi trening, borba i dokazivanje. Samo neka bude zdravlja i sreće. S Rijekom sam imao od početka kvalitetan kontakt, svidio mi se projekt i ciljevi koji su mi ljudi iz kluba predstavili, tu sam se pronašao i vjerujem da ću pokazati najbolje od sebe. Tu je prisutna lijepa atmosfera sa sjajnim navijačima, zdrav ambijent, možda i iznenađujuće u Hrvatskoj, ali neka je tako. Volio bih da bude još više toga", prenosi Tomasovljeve riječi Rijekina službena stranica.

Podsjetimo, prije Tomasova u Rijeku su stigli Josip Mišić i Bekim Balaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.