Rijeka ne zna šta je pobjeda, Lončaru 90, Menalu 45 minuta
FOTO - EPA

Rijeka ne zna šta je pobjeda, Lončaru 90, Menalu 45 minuta

A. Beganović

Rijeka naših Stjepana Lončara i Luke Menala nastavila je sa očajnim izdanjima u hrvatskom prvenstvu.

Na Rujevici večeras Rijeka nije uspjela savladati Slaven Belupo (1:1), pa je tako niz bez pobjede u prvenstvu produžila na sedam utakmica.

Do 52. minute su mreže mirovale, a onda je Andrijašević doveo Rijeku do prednosti. Činilo se tada da će Rijeka prekinuti negativni niz, no u 75. minuti Van Bruggen je pogodio, za kasnije će se ispostaviti, konačnih 1:1.

Oba bosanskohercegovačka reprezentativca našla su se u početnoj postavi Rijeke s tim što je menalo zamijenjen na poluvremenu, a Lončar je odradio svih 90 minuta.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rijeka je trenutno četvrtoplasirana sa 33 osvojena boda, jedan više ima od Hajduka, ali i dvije utakmice više, dok je Slaven Belupo sedmoplasirani sa 23 osvojena boda.

HNL, 24. kolo:
Rijeka - Slaven Belupo 1:1 (Andijašević 52' / Ban Bruggen 75')

Top Komentari

tranzicija
Lončara sigurno neću
1 0
tranzicija
Zato zna Petev
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi