Rijeka na Rujevici sigurna protiv TNS-a

Pobjeda protiv ekipe iz Velsa

Rijeka na Rujevici sigurna protiv TNS-a

Endin Čaušević

Fudbaleri Rijeke večeras su na domaćem terenu savladali TNS (2:0) u prvom meču drugog pretkola Lige prvaka.

Rijeka je na Rujevici uz veliku podršku svojih navijača stigla do veoma bitne pobjede u prvom meču drugog pretkola Lige prvaka. Domaći su do prednosti stigli već u četvrtoj minuti kada je Mišić iz slobodnjaka zatresao mrežu ekipe iz Velsa. 

Ipak, mora se priznati da je golman TNS-a kumovao ovom golu svojoj katastrofanom reakcijom. Nakon toga gosti iz Velsa su pokušali da se vrate u meč i dođu do gola koji bi im mnogo značio pred revanš.

No, Rijeka nije dozvolila nikakvo iznenađenje, a do kraja meča domaći su uspjeli da udvostruče prednost. U 69. minuti Ristovski je odlično uposlio Mateija koji je pogodio za konačnih 2:0. Revan meč igra se za sedam dana u Velsu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi