Rijeka poslala Zlomislića na posudbu

Narednih pola godine u Rumuniji

Rijeka poslala Zlomislića na posudbu

Bh. internacionalac Damir Zlomislić u narednih pola godine nosit će dres rumunskog prvoligaša Brasova.

Rijeka je Zlomislića odlučila poslati na posudbu do ljeta u trenutno desetoplasiranu momčad rumunskog prvenstva, gdje će dobiti kontinuitet utakmica i priliku za povratak u takmičarski ritam. 

"Odlazak u Brasov gledam kao priliku da redovitim nastupom dođem na razinu na kojoj sam bio kada sam došao u Rijeku i da se na kraju sezone vratim na Kantridu kako bih dokazao da za mene ima mjesta u Rijeci", istakao je Zlomislić, koji se u nedjelju ujutro pozdravio sa suigračima i trenerima.

Podsjetimo, Zlomislić je u redove Rijeke dospio prije dvije godine iz Širokog Brijega, a tokom dosadašnje karijere još je igrao za GOŠK i češki Vlasim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije