Rijeka prodaje fudbalera za 10 miliona eura?

Bradarića traže iz Premier lige

Rijeka prodaje fudbalera za 10 miliona eura?

Nakon što je prije nekoliko dana prodala Mateja Mitrovića u turski Bešiktaš za četiri miliona eura, Rijeka bi uskoro mogla ostati bez još jednog fudbalera kojem se smiješi veliki transfer.

Prema pisanju hrvatskih i inostranih medija, fudbaler Rijeke Filip Bradarić nalazi se na meti West Bromwich Albiona, koji je za njega spreman ponuditi čak deset miliona eura.

Novi reprezentativac Hrvatske sa Rijekom ima ugovor do juna 2018. godine, a igra na poziciji centralnog i defanzivnog veznjaka.

Filip Bradarić je u Rijeku stigao prije dvije godine iz Hajduka za 300.000 eura, a ove sezone je u HNL-u odigrao 19 utakmica i upisao je dvije asistencije.

Da u interesu WBA za ovog 24-godišnjaka ima istine potvrda je i pisanje Gianluce di Marzija, jednog od najuglednijih stručnjaka za transfere u Italiji, a vrijeme će pokazati hoće li ovaj veliki posao zaista biti realizovan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi