Rijeka želi Bekrića

Ištuk ga cijeni, predsjednik pokušava završiti pregovore

Rijeka želi Bekrića

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbaler Željezničara, koji je trenutno na pripremama sa premijerligašem s Grbavice, Samir Bekrić, na meti je hrvatskog prvoligaša Rijeke.

Naime, bosanskohercegovački stručnjak koji sjedi na klupi Rijeke, Ivo Ištuk, rado bi Bekrića vidio u bijelom dresu, a za njega ima samo riječi hvale.

"Riječ je o pravoj desetki, plemenitom veznom. Znam ga dok je igrao u Željezničaru, sjajan igrač", prenosi Sportnet.hr Ištukovu izjavu.

Međutim, hrvatski prvoligaš sa Kantride u nekoliko posljednjih godina ima velikih problema sa finansijama, pa je realizacija ovog transfera pod velikim upitnikom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.