Rijeka želi Fajića, Mura traži 200.000 eura

Da li će se dogovoriti?

Rijeka želi Fajića, Mura traži 200.000 eura

A. Beganović

Bosanskohercegovački napadač, najbolji strijelac slovenačkog prvenstva u prošloj sezoni, Nusmir Fajić, najvjerovatnije će napustiti redove Mure.

Naime, Mura se nalazi u velikim finansijskim problemima, pa će čelnici ovog kluba gotovo sigurno prodati našeg napadača.

Za Fajićeve usluge raspitivalo se nekoliko klubova, a posljednji koji je pokazao interes za bh. napadača je Rijeka.

Bogati hrvatski prvoligaš u sezonu je ušao sa velikim ambicijama, no u prva dva kola momčad sa Kantride osvojila je samo jedan bod, s tim da u rubrici postignuti golovi još uvijek stoji nula.

Zbog toga čelnici ovog kluba žele pojačati napadački red, a na vrhu liste želja nalazi im se Fajić.

Međutim, Mura navodno traži 200.000 eura za nekadašnjeg napadača Travnika, što svakako otežava realizaciju ovog transfera, no hrvatski mediji pišu da će čelnici klubova sjesti i pokušat će dogovoriti visinu odštete u "normalnim okvirima".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.