Navijač prišao igraču Barcelone na semaforu i žestoko ga vrijeđao: "Kako ti radi automobil šup*ino"

Neugodna situacija za mladog veznjaka

Navijač prišao igraču Barcelone na semaforu i žestoko ga vrijeđao: "Kako ti radi automobil šup*ino"

Endin Čaušević

Riqui Puig je velika nada Barcelone, ali je Ronald Koeman sve iznenadio odlukom da ne računa na njega ove sezone.

Puig je prošle sezone oduševio navijače svojim igrama i mnogi su smatrali da su konačno dobili pravog veznjaka. No, kada je Koeman stigao na kormilo Barce odlučio je da mu Puig ne treba.

Nizozemski stručnjak je poručio mladom Špancu da ide na posudbu, ali je on to odbio i odlučio je da se bori za mjesto u ekipi. No, šansa još uvijek nije došla i jasno je da Koeman ne mijenja tako lako svoje odluke.

Puig se ponovo našao u centru pažnje, ali ovaj put zbog neugodne situacije koju je doživio. Naime, dok je sa svojim automobilom čekao zeleno svjetlo na semaforu prišao mu je jedan od navijača koji je počeo da ga vrijeđa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je 21-godišnjem igraču Barce rekao: "Riqui, zašto se ponašaš ovako otkako si došao u prvi tim, kao neki makro? Kako ti radi automobil šup*ino". No, igrač Barce je uspio da ostane pribran i samo je ignorisao ono što mu govore i potom "nagazio po gasu".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi