Bivši igrač Sarajeva raskinuo ugovor s klubom zbog ratnih dešavanja

Mitrevski napustio Armence

Bivši igrač Sarajeva raskinuo ugovor s klubom zbog ratnih dešavanja

Edmir Škorić

Makedonski nogometni internacionalac Risto Mitrevski više nije nogometaš armenskog prvoligaša Alashkerta.

Mitrevski je u dogovoru s čelnicima kluba raskinuo saradnju, a razlog njegovog odlaska je ratno stanje u regiji Nagorno-Karabah, koja je udaljena manje od 400 kilometara od Jerevana, gdje je Makedonac živio s porodicom.

"Zbog ratne situacije u Armeniji, odlučio sam raskinuti ugovor s Alashkertom. Klubu želim sve najbolje, ali prije svega nadam se da će se vojna situacija brzo smiriti i da će mir opet zavladati u regiji", napisao je Mitrevski na društvenim mrežama.

Mitrevski je svojevremeno igrao za FK Sarajevo, Istru 1961, Hapoel Haifu, Rabotnički, Teteks, Metalurg... Za bordotim je potpisao u ljeto 2014. godine, ali nije se dugo zadržao na Koševu.

U javnosti je poznat po braku s Lanom Jurčević, popularnom "hrvatskom Kardashiankom".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Ma gdje pronalazite ove vijesti . Haj da je iz BiH pa ok pobjego zna sta je rat ,al vi o makedoncu koji k.a.ra neku Lanu . Znaci uskoro slike o Lani? Kako guzu drsi zategnutu hrani se zdravo itd.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi