Ristovski: Biće teško, Zrinjski je lider na tabeli

Desni bek Borca o predstojećem kolu

Ristovski: Biće teško, Zrinjski je lider na tabeli

D. Vejo

Velikan iz Platonove ima veoma težak raspored do kraja prvenstva. Nakon poraza od Sarajeva na svom terenu, u narednom kolu idu u Mostar gdje gostuju ekipi Zrinjskog koja je trenutno prvoplasirani tim na tabeli.

Izabranici Borčeta Sredojevića više nemaju mjesta za kiks. Iako idu u Mostar na teško gostovanje, bodovi su neophodni. To najbolje znaju i igrači Borca koji moraju dati sve od sebe u predstojećim kolima kako bi ostvarili zacrtani cilj, a to je ostanak u društvu najboljih.

"Osvrnuo bih se na proteklu utakmicu sa Sarajevom. Nismo zaslužili da izgubimo taj meč. Igrali smo jako dobro, stvarali šanse i imali posjed ali lopta nije htjela u mrežu. Šta da se radi, to je fudbal. Biće teško u narednom meču protiv Zrinjskog, oni su lider na tabeli ali idemo na pobjedu pa šta bude", rekao je za SportSport.ba desni bek Banjalučana, Filip Ristovski.

Borac se nakon 23. kola Premijer lige BiH nalazi na 11. poziciji na tabeli sa 25 osvojenih bodova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi