Škorić: Odigrali smo dobro, nismo zaslužili da izgubimo

Fudbaler Borca nakon meča sa Sarajevom

Škorić: Odigrali smo dobro, nismo zaslužili da izgubimo

D. Vejo

Fudbaleri Borca sinoć su u okviru 23. kola Premijer lige BiH na Gradskom stadionu u Banjaluci poraženi od Sarajeva rezultatom 1:0 (1:0).

Iako se kvalitetan fudbal igrao u Banjaluci, mrlju na sve tu bacio je sukob između igrača jednog i drugog tima. O samom meču pričao je fudbaler Borca.

"Smatram da smo odigrali dobar meč i nismo zaslužili da izgubimo. Ekipi Sarajeva suprostavili smo se jako dobro i još jednom smo pokazali da zaslužujemo ostati u društvu najboljih. Utakmica je iza nas okrećemo se narednom kolu. Moramo se dobro spremiti kroz narednih par dana i dati svoj maksimum u Mostaru kako bi došli do pozitivnog rezultata", rekao je za SportSport.ba vezni igrač crveno-plavih, Ognjen Škorić.

Naredni meč, fudbaleri Borca će odigrati u Mostaru protiv ekipe Zrinjskog koja pretenduje na prvo mjesto ove sezone.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi