Rivaldo zna gdje je Messijeva budućnost

Da li će se obistini?

Rivaldo zna gdje je Messijeva budućnost

S. Grebović

Legendarni Brazilac smatra kako bi Pariz bio idealno rješenje za Messija.

Rivaldo smatra kako je Messi u utorak veče odigrao svoju posljednju utakmicu za Barcelonu na Camp Nouu u Ligi prvaka.

PSG ih je u prvom meču osmine finala isprašio sa čak 4:1 i time sebi praktično otvorio vrata četvrtine finala.

Argentinskom čarobnjaku ugovor ističe na kraju tekuće sezone i vrlo su male šanse da će produžiti ugovor sa katalonskim klubom.

U to je uvjeren nekadašnji brazilski fudbaler i strijelac 130 golova za Blaugranu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Lionel Messi je odigrao poslednji meč za Barcelonu na Camp Nou u Ligi prvaka. Otputovaće u Francusku na ljeto. Messijeva budućnost je u Francuskoj, a pogotovo nakon ove utakmice. PSG će mu pružiti priliku da nastavlja da osvaja trofeje", rekao je Rivaldo.

Naglasio je da bi volio da jedan od najboljih fudbalera u historiji ovog sporta nastavi da zarađuje svoj fudbalsku hljeb u Barceloni, ali da razumije želju Argentinca da ode kada klub nije više spreman za najveće domete poput osvajanja Lige prvaka i Primere kao do prije par sezona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Ja ne znam kako Barceloni nije mrzak PSG...Od Neymara pa nadalje, ako ga već ne mogu zadržati u klubu trebaju ga barem posavjetovat da ne ide u PSG.Manchester City je za njega idealno rješenje
3 2
eye of the tiger
Opet se advokat Mesija izjasnjava
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi