Rivaldo otpustio trenera preko Instagrama

Veliki fudbaler, ali ne i dobar predsjednik?

Rivaldo otpustio trenera preko Instagrama

Teme:

Slavni brazilski fudbaler, legenda Barcelone i najbolji fudbaler svijeta 1999. godine, Rivaldo predsjednik je brazilskog Mogi Mirima. 

Rivaldo je otpustio trenera svog kluba nakon poraza od Portugese rezultatom 2:0 u brazilskoj Paulisti. Ništa tu ne bi bilo čudno da Rivaldo nije otpustio Ailtona preko Instagrama, a u poruci je napisao: 

"Nije lako biti na čelu kluba i držati ga pod kontrolom za tako kratko vrijeme i u tako jakom prvenstvu kao što je Paulista. Želio bih istaći da to nije trenerova greška, ali kada nema rezultata morate napraviti promjene kako bi pokrenuli igrače. Kao predsjednik ja sam imao obavezu da to uradim nakon utakmice na stadionu Caninde," napisao je Rivaldo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.