River Plate želi Cambiassa

Povratak u domovinu?

River Plate želi Cambiassa

Jedan od najvećih argentinskih klubova želi angažovati Estebana Cambiassa, javljaju argentinski mediji. Ovaj 33-godišnji fudbaler bi se mogao vratiti u domovinu nakon 16 godina provedenih u Europi.

Predsjednik River Platea, Rodolfo D'Onofrio, izjavio je kako se nada da će potpisati bivšeg fudbalera Intera kojem je ugovor sa milanskim klubom istekao na kraju prošle sezone. Svakao bi u realizaciji transfera mogla pomoći i činjenica da je Cambiasso već igrao za River Plate i to u sezoni 2001/02.

Cambiasso je najveći dio svoje karijere proveo igrajući za Inter u kojem je proveo 10 godina, sakupio više od 300 nastupa i osvojio sve što se moglo osvojiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.