Rivera: Bio je to pravi spektakl

Rivera: Bio je to pravi spektakl

Adnan Beganović

Nakon pobjede nad Hrvatskom rukometaši Španije nalaze se na korak do plasmana u polufinale, a selektor Španije Valero Rivera odmah nakon sinoćnjeg susreta istakao je da je i više nego zadovoljan igrom svojih izabranika.

"Veoma sam zadovoljan igrom svoje momčadi i naravno rezultatom. Gubili smo nakon prvih 30 minuta jer je naš protivnik igrao vrhunski u odbrani, no uspjeli smo našu igru podići na nivo više u nastavku. Ovo je bila fanstastična utakmica, pravi spektakl", istakao je Rivera.

"Kombinovali smo odbrane 6 - 0 i 5 - 1 jer smo znali da su iste učinkovite za umaranje hrvatskih igrača. Napad nije bio dobar na početku, ali i to se kasnije popravilo. Ne trebamo stvarati euforiju zbog ove pobjede, ali i više sam nego zadovoljan", dodao je španski selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.