RK Izviđač na SP u Splitu

Dobar potez Uprave Ljubušaka

RK Izviđač na SP u Splitu

Rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog, tačnije igrači, treneri i službene osobe biće večeras na otvaranju 21. Svjetskog prvenstva za rukometaše u Splitu.

Naime, agilna Uprava kluba pobrinula se da svima nabavi ulaznice za sve mečeve prvoga kruga koje se igraju u Spaladium Areni.

“Ovo je jedinstvena prilika našim mladim igračima da uživo vide rukometne uzore iz cijelog svijeta. Vjerujem da odlazak na ovako veliko takmičenje neće biti uzaludno, odnosno da će svi oni nešto naučiti. Naravno, nije ni potrebno govoriti o tome da će to biti praznik rukometa”, kazao je jedan od trenera u Rukometnoj akademiji Izviđača Dario Mikulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti