Čarke na utakmici u Torinu

Robben gospodski odgovorio na Evrine psovke

Utakmica osmine finala Lige prvaka koju su prije dvije noći u Torinu odigrali Juventus i Bayern bila je puna varnica na terenu.

Osim duela Mandžukića i Lewandowskog, viđeno je još nekoliko interesantnih situacija u kojim su se verbalno sukobljavali fudbaleri ova dva tima.

Pred kraj utakmice napetost je dosegla vrhunac, rasla je i nervoza, pa su se tako u sukobu našli Patrice Evra i Arjen Robben.

Tačnije, vidno isfrustrirani Evra je nakon jednog maestralnog prodora Holanđanina opsovao Robbenu, na šta mu je ovaj odgovorio na jednostavan način - osmijehom.

Srećom, do kraja utakmice izbjegnuti su incidenti, pa su se igrači Juventusa i Bayerna mirno zaputili ka svojim svlačionicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije