Robben: Valencia je dobra, ali nije kao Real ili Barcelona

Veznjak Bayerna o protivniku u Ligi prvaka

Robben: Valencia je dobra, ali nije kao Real ili Barcelona

Veznjak minhenskog Bayerna, Arjen Robben upozorio je kako ekipu Valencie ne treba potcijeniti, ali je također istakao kako njihovi protivnici u Ligi prvaka nisu na nivou Real Madrida ili Barcelone.

"Oni su veoma dobar tim. Nisu Madrid, a ni Barcelona, ali nisu ni mnogo daleko", kazao je Robben za klupsku web stranicu.

 

Njegovi saigrači, defanzivci, Holger Badstuber i Philipp Lahm su se složili sa njim.

 

"Oni su opasni. Uvijek uzrokuju probleme veoma velikim klubovima u Španiji. Morat ćemo jako da se koncentrišemo", kazao je Badstuber.

 

"Srijeda će biti pravi test. Valencia je vrhunska ekipa. Gotovo uvijek su u Ligi prvaka i gotovo uvijek su među tri najbolja tima u Španiji. Bilo kako bilo, mi želimo zauzeti prvo mjesto", kazao je Lahm.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Susret ove dvije ekipe igra se sutra na Allianz Areni sa početkom u 20 sati i 45 minuta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.