Robert Kovač novi član Dinama

Robert Kovač novi član Dinama

Adnan Beganović

Iskusni stoper reprezentacije Hrvatske i dosadašnji član Borussije Dortmund, potpisao je ugovor sa zagrebačkim Dinamom i već u toku dana će se priključiti "modrima" na pripremama u Antaliyi.

Pregovori Dinama sa Borussijom intezivno traju već nekoliko dana. Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik aktuelnog hrvatskog prvaka uspio je pregovore riješiti u korist Dinama, mada se jučer činilo da od potpisa Kovača nema ništa.

Stoper hrvatske reprezentacije potpisao je ugovor na godinu i pol i kako sada stvari stoje, mogao bi u Dinamu završiti karijere.

Potpisom Kovača zagrebački klub napravio je sjajan posao, a stoperski tandem "modrih" Bišćan – Kovač trebao bi biti okosnica tima u borbi za naslov prvaka.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.