Gospođa Lewandowski otkrila sve objavom na Instagramu

Počela je učiti jezik

Gospođa Lewandowski otkrila sve objavom na Instagramu

M. Šljivak

Budućnost Roberta Lewandowskog u ekipi Bayerna je pod velikim upitnikom i sve je izvjesnije da će sjajni poljski napadač napustiti redove velikana iz Minhena u ljetnom prijelaznom roku.

Iako su iz Bayerna opovrgavali natpise da je Lewandowski završio sve s Barcelonom, njegova supruga Anna danas je na Instagramu objavila zanimljiv status koji možda otkriva gdje će njen suprug nastaviti karijeru.

U storyju kojeg je objavila ističe da počinje učiti španski jezik i tražila je savjet kako najlakše da ga nauči.

"Zdravo ekipa. Počinjem učiti španski. Ako imate neki savjet, rado ću ga saslušati", poručila je Anna Lewandowski.

Treba istaći da je Anna ta koja dosta odlučuje u karijeri Roberta Lewandowskog. Njen utjecaj na odluke poljskog napadača je ogroman i čini se kako je ona već odabrala gdje će njen suprug nastaviti karijeru.

Oglasi

Krivac je Lewandowski: "Sebičan čovjek jer šuti o svemu što se dešava"

Robert Lewandowski (33) ima namjeru napustiti Bayern u ljetnom prijelaznom roku, a navodno je poljskom fudbaleru višegodišnji ugovor ponudila Barcelona.

Dosta se u posljednje vrijeme priča o odlasku Lewandowskog. Iz kluba opovrgavaju navode da je Poljak postigao dogovor s Barcelonom, a Lewa s druge strane šuti.

Nekadašnji napadač Bayerna Mario Gomez smatra da je u ovom slučaju Lewandowski previše sebičan i da bi trebao javno reći šta će učiniti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Iskreno, smatram ga velikim napadačem. Ali, u trenutnoj situaciji je previše sebičan jer šuti o svemu što se dešava. Vjerujem da to uznemirava ostatak ekipe i da dosta utječe na njihovu igru", rekao je Gomez.

Mario Gomez je za Bayern igrao od 2009. do 2013. godine. Bio je zaista sjajan i zabio je 113 golova u 174 nastupa.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti