Šta se dešavalo na treningu Bayerna? Ponašanje Roberta Lewandowskog nešto je o čemu će se pričati
Foto - FC Bayern

Potpuno odsutan i nezainteresovan

Šta se dešavalo na treningu Bayerna? Ponašanje Roberta Lewandowskog nešto je o čemu će se pričati

Midhat Šljivak

Robert Lewandowski svim silama želi da napusti Bayern.

Poljski napadač odavno već ima dogovor s Barcelonom, ali minhenski klub ne pristaje tako lako da proda iskusnog fudbalera.

Dosadašnje ponude katalonskog velikana su odbijene. Bayern traži 50 miliona eura plus bonuse i navodno bi Barca u narednim danima konačno trebala završiti posao oko Lewandowskog.

Iskusni 33-godišnji napadač pojavio se u zakazanom terminu na pripremama Bayerna. Novinarske ekipe pratile su svaki njegov korak na današnjem treningu i tvrde da je vidljivo da je Lewa veoma odsutan.

"Njegov govor tijela jasno pokazuje da želi otići. Prvo je kasnio na sastanak ekipe, a zatim se posljednji pojavio na terenu. Posljednji je započinjao sve vježbe. Odradio ih je sve, ali nije bio potpuno posvećen", piše Bild i dodaje:

Oglasi

"Jedva da je razgovarao sa saigračima. Jedini koji je bio u razgovoru s njim bio je Leon Goretzka, a Jamal Musiala se nekoliko puta našalio s njim".

Nije bilo razgovora ni s trenerom Julianom Nagelsmannom.

"Nisu razgovarali. Kada je Nagelsmann držao govor, Lewandowski je djelovao nezainteresovano, držao se po strani i gledao je okolo. U međusobnoj utakmici bio je u prvom timu. Nije se trudio, nije išao na loptu i nije zabio gol. Njegov tim je izgubio i morali su raditi sklekove. Lewandowski to nije želio napraviti", piše Bild.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj list navodi da je Poljak ekspresno napustio trening-centar i to daleko prije svih drugih fudbalera Bayerna.

Svima je jasno da on ne želi biti u Minhenu i da želi u Barcelonu, a vidjet ćemo hoće li se saga oko ovog transfera okončati.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

histereza
Odlazi više, kome glumiš više. Niko iznad kluba pa ni ti **** te onaj cifutar od menadzera
5 1
Coach
Zamrzio sam ga kad je s****o Borussiju i otisao besplatno u Bayern, sada če mu se sve vratiti.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi