Robert Lewandowski bira između dva kluba
Foto: EPA

Bayernu 75 miliona funti

Robert Lewandowski bira između dva kluba

Midhat Šljivak

Poljski napadač Robert Lewandowski na ljeto će vjerovatno napustiti redove minhenskog Bayerna.

Bavarski gigant mogao bi zaraditi ogroman novac na transferu 27-godišnjeg Poljaka, a dva kluba su spremna izdvojiti čak 75 miliona funti za sjajnog napadača.

To su Real Madrid i Manchester City, pa će Lewa vjerovatno na ljeto izabrati jedan od ova dva kluba.

S Realom se poljski napadač već dugo povezuje. Interes Kraljevi pokazuju još od prije dvije godine, no on se odlučio na prelazak u Bayern.

Sada se u igru za njegovo dovođenje uključio i Manchester City. Aktuelni trener Bayerna Pep Guardiola od naredne sezone će predvoditi Građane, a upravo je Lewandowski njegov prvi izbor za pojačanje na Etihadu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ono što je sigurno je da nas očekuje vruće ljeto kada su transferu u pitanju, a Lewa će svakako biti na slatkim mukama.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi