Robert Lewandowski potpisao sjajan ugovor, supruga Anna mu uputila dobrodošlicu

Novi sponzor za Poljaka

Robert Lewandowski potpisao sjajan ugovor, supruga Anna mu uputila dobrodošlicu

E. Škorić

Robert Lewandowski putem društvenih mreža objavio je da je potpisao ugovor o oglašavanju s drugim sponzorom. Ovoga puta radi se o 4F - firmi koja se bavi odjevnim stvarima.

Prethodna godina bila je najbolja u karijeri za Lewandowskog. Napadač je s Bayernom osvojio pet pehara - Ligu prvaka, prvenstvo i Njemački kup, kao i njemački i evropski Superkup.

Uz to, Poljak je dobio hrpu pojedinačnih nagrada. Mnogi mediji su ga izabrali za najboljeg igrača 2020. godine, a najvrijednija je svakako The Best nagrada koju dodjeljuje FIFA.

Sportski uspjesi Lewandowskog ojačali su njegovu marku na tržištu, pa je dobio priliku da potpiše novi bogat ugovor. 32-godišnjak je postao zaštitno lice 4F-a. Uskoro će kolekcija sportske odjeće igrača pod markom RL9 stići u trgovine poljske firme.

"Ponosan sam što sam se pridružio 4F timu", obavijestio je Lewandowski na Instagramu i objavio promotivni isječak koji pokazuje da se pridružio drugim poznatim poljskim sportistima, između ostalog i supruzi Anni.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi