FK Sloboda dobila pojačanje iz Osijeka

Nova akvizicija Tuzlaka

FK Sloboda dobila pojačanje iz Osijeka

S. Grebović

Redove tuzlanske Slobode pojačat će Robert Mišković.

Radi se o igraču Osijeka koji će u klub sa Tušnja doći na pozamicu do kraja sezone. To je za hrvatske medije potvrdio trener Osijeka, Nenad Bjelica.

"Bez obzira na porazu u Maksimiru, atmosfera u ekipi je odlična. Momci su sjajno radili i trenirali. Mihael Žaper i Mario Jurčević ponovno konkuriraju za roster. Nema Petra Bočkaja zbog kartona. Svi ostali su zdravi i spremni. Roberta Miškovića smo posudili Slobodi iz Tuzle do ljeta, to je mlad igrač kojem trebaju minute. Mi mu ih u ovom trenutku ne možemo dati. Imat će do ljeta 14-15 utakmica za igrati na višem nivou, nego što je to naša 2. HNL", riječi su Bjelice.

Ovaj 21- godišnji veznjak je karijeru počeo u njemačkom Ingolstadtu, nakon čega se okušao u hrvatskom fudbalu u Rudešu, Inter Zaprešiću, Dinamu, a proljetnu polusezonu 2020. godine proveo je u Zrinjskom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda će u prvom kolu nastavka 27. februara od 14:30 na Tušnju igrati gradski derbi sa Tuzlom City.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
2 liga od nove sezone
3 2
user1593509319
21 godina 14 puta mijenjao klub Sloboda 15 klub Treba nam stoperi oni dovode prednjeg veznog
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi