Robert Prosinečki: Nakon crvenog kartona moramo biti zadovoljni bodom

Selektor nakon meča

Robert Prosinečki: Nakon crvenog kartona moramo biti zadovoljni bodom

M. Šljivak

Reprezentacija BiH nije uspjela da savlada Grčku iako je nakon 15. minuta vodila sa 2-0 i igrala furiozan nogomet.

Iako je bh. tim imao dva gola prednosti, Grci su se ponovo provukli i došli su do jednog boda (2:2).

Selektor Robert Prosinečki dao je svoje viđenje utakmice:

"Odigrali smo prvo poluvrijemee najbolje otkako sam odvjde, bez grešaka, dali dva gola. U drugom dijelu smo pali i na kraju nakon crvenog kartona moramo biti zadovoljni bodom. Pali smo trkački, oni su vidjeli da mogu i utakmica je završila tako kako jeste. Dešava se, idemo dalje. Imali smo veliku šansu dobiti utakmicu, sad sve tek počinje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Malo mi je čudno da je odmah izvadio crveni karton. Ako je bio, bio je. Bez Pjanića nam je bilo puno teže, pokušali smo odbraniti rezultat. Ni za penal nisam bio stoposto siguran", istakao je selektor.

"Radićemo analize, nismo bili dugo zajedno, a u sedam dana smo odigrali dvije utakmice. U prvom poluvremenu smo vidjeli što želimo. U nogometu je tako, Grčka je dobra reprezentacija, neugodna za nas i šteta je što smo prokckali šansu za pobjedu", zaključio je Robert Prosinečki.

Top Komentari

Dzole
A gdje je izmjena???Poslije crvenog budalo....!!!
11 1
Leo
Svaka čast Robi, da tebe nije ja mislim da bismo ovdje izgubili 2 ili 3:0
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi