14

Komentari (14)

Benjamingst
Robi igrao iz 1 na × lol
teddy sheringham
Robi pokazao koliko taktički ne zna. Pustio da nas lome 20 minuta sa igračem više. Veze ti nemaš.
H4r3
Je li ovo procjena stucnjaka, kladionicara il balavca. Budite malo realni, manite kafanskih prici. Ako ti se ne svidja reprezemtacija i igra nemoj gledat jer ne zamimate nikog negativni komentari. Budi uz repku i kad je dobro i lose, to ti je kao drug kad padne il si uz njega pomognes mu ustatil si supak okrenes sei smijes a kod nas je svevise supaka ?
Seva1956
Tako je ! Da je Robi kakav stručnjak , odmah po izlasku Mireta ,trebao je izvesti Džeku i Bešića ,a ubaciti dva odmorna igrača(Krunić i Gojak),a on čeka da ga vile pronosaju. Od Džeke se odbijaju lopte ko od nišana.
Dzole
A gdje je izmjena???Poslije crvenog budalo....!!!
Benjamingst
Robi idemo mi u Grcku njima, bice 100% u punom sastavu dole nas ceka pakao.... 2:0 vodis I ti zatvras igru....
VelaHavle
Jebote Asmir Begovic, ti i fudbal to su dva pojma, Asmir uskoro nece biti ni rezerva u Bournemouth, Bournemouth je u pregovoru da nadje jos jednog golmana, e onda ce biti pitanje hoceli Asmir biti makar i rezerva, kako vidim Asmir ce zavrsiti kao golman u drugoj ili trecoj Engleskoj ligi. Sehic za sada najbolji golman i boljeg golmana od njega za sada nemamo.
Koba84
Sve jebeni selektori nije vam ovo igrica mrs
Leo
Svaka čast Robi, da tebe nije ja mislim da bismo ovdje izgubili 2 ili 3:0
@dn@n
Jebeš crveni nije to izgovor. Koda je Grčka Brazil. Trebali smo joj dat još koji I sa igračem manje da smo igrali kako treba
konjnakvadrat
Ovaj Besic je morao vanka u 54oj minuti
MirzaBarucic
Bešića je trebao zamijeniti ranije, kao i Džeku i Duljevića.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.