Roberto Carlos: Messi i Cristiano se ne mogu porediti s Ronaldom

Je li Brazilac pretjerao?

Roberto Carlos: Messi i Cristiano se ne mogu porediti s Ronaldom

A. Čaušević

Ko je najbolji fudbaler svih vremena?  Pele, Johan Cruyff, Diego Maradona, Ronaldo Nazario da Lima, Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo, Leo Messi junaci su mnogih generacija. 

Niko nije toliko dugo dominirao kao Messi i Cristiano Ronaldo, za mnoge su oni upravo najbolji ikad, međutim neki imaju i drugačije mišljenje.

Legendarni Roberto Carlos smatra kako se Argentinac i Portugalac uopšte ne mogu porediti s njegovim sunarodnjakom, "pravim" Ronaldom.

"Ronaldo je i na treninzima dominirao. Bio je najbolji. Niko nikad neće biti kao on. Kao El Fenemeno. Ni Neymar, ni Cristiano, ni Messi se ne mogu porediti s njim. On je unikatan", smatra Carlos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislim da je bilo teže postići gol kad smo mi igrali. Defanzivci su bili jaki. Ali je Ronaldo mogao šta poželi", dodao je legendarni Brazilac.

Carlos i Ronaldo su u Real Madridu dijelili svlačionicu pet godina, članovi su posljednje generacije Brazila koja je osvojila Svjetsko prvenstvo 2002. godine.

Promo

Top Komentari

19211921
tacno
1 2
Bohemia
Čauševiću, ovako se piše. Uči od kolega sa drugih portala "Kada je prve dobrinjske ranjenike između četničkih barikada trebalo prebaciti do bolnice 'Koševo', popularni Keli je bio dobrovoljac od čije hrabrosti su zavisili životi ranjenika. Iako su mnogi od njega tražili da, zbog ranijeg sukoba s četnicima to ne čini, Vidović je ostao pri svojoj odluci i tako jednom prilikom između mnogobrojnih barikada i kroz kišu granata odvezao ranjenike u bolnicu 'Koševo'. Kada se javio iz grada nakon uspješno obavljenog zadatka, svi su od njega tražili da ostane u gradu dok se situacija koliko-toliko ne smiri, a prolaz između barikada ne bude kako-tako siguran”...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti