Roberto Carlos: Nadam se da ću biti uspješan u Sivassporu

Stigao u Istanbul

Roberto Carlos: Nadam se da ću biti uspješan u Sivassporu

Edmir Škorić

Nekad slavni lijevi bek Real Madrida i brazilske nogometne reprezentacije, Roberto Carlos, stigao je danas u Istanbul.

Roberto Carlos je radio u ruskom Anžiju proteklih sezona, gdje je i igrao, a sada će se sam okušati kao trener. Preuzeo je ulogu trenera turskog Sivasspora...

"Nadam se da ću biti uspješan u Sivassporu. Volim Tursku i turski narod", rekao je Carlos po dolasku na aerodrom u Istanbul, dodavši:

"Sivasspor je novo poglavlje u mojoj karijeri i želim se zahvaliti svim navijačima koji su došli da me dočekaju, stvarno sam bio ponosan na njih". 

Carlos bi trebao potpisati dvogodoišnji ugovor u ponedjeljak na službenoj press konferenciji kluba. Njemu će asistirati njegov prijatelj Cesar Domingos, a funkciju sportskog direktora obavljat će bivši igrač Sivasspora Murat Erdogan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.