Roberto Carlos otkrio kakav je Marcelo kad malo više popije
Foto: EPA

Nasmijao sve u svlačionici svojim pitanjem

Roberto Carlos otkrio kakav je Marcelo kad malo više popije

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida osvojili su svoju 12. titulu prvaka Evrope nakon što su u subotu u Cardiffu savladali Juventus sa 4:1.

Kraljevski klub je lakše od očekivanog savladao Staru damu nakon briljantne igre u drugom poluvremenu. Nakon što je sudija svirao kraj igrači Reala su na terenu proslavili titulu prvaka Evrope, a slavlje se uveliko nastavilo i u svlačionici. 

Proslavi su se priključili i nekadašnji igrači Real Madrida, a među njima je bio i Roberto Carlos. Upravo je Brazilac nekoliko dana kasnije otkrio zanimljivu priču o tome kako Marcelo izgleda kada malo više popije.

"Tu scenu nikada neću zaboraviti. Marcelo je ušao u svlačionicu i vidjelo se da je pijan. On danas je pogledao i pitao zašto svi mi nosimo majice s njegovim brojem 12. Mislili smo prvo da se šali, ali je bio ozbiljan", rekao je Carlos.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno, igrači Real Madrida su na prednjoj strani majica imali broj 12 u znaku isto toliko titula koje su osvojili u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi