Robertson ispričao kako izgleda kada se Klopp napije
EPA

Pivo mu je omiljeno piće

Robertson ispričao kako izgleda kada se Klopp napije

Jurgen Klopp nimalo se ne razlikuje od ostalih Nijemaca kada je u pitanju konzumiranje piva.

Za Nijemce je pivo više od alkohola, sveto piće, otprilike kao vino u Francuskoj. Godišnje svaki Nijemac ga popije u prosjeku preko 130 litara, a konzumaciji ovog čuvenog osvježavajućeg napitka ne može odoljeti ni Klopp.

A kako izgleda kada trener Liverpoola pretjera u tome otkrio je njegov fudbaler Andrew Robertson.

"Ako je to moguće, postane još više Klopp. Kaže: 'Bilo šta da radiš, daj sto odsto od sebe. Igraš, igraj sto odsto. Treniraš, treniraj sto odsto. Zabavljaš se, zabavljaj se sto odsto'. Kad se zabavi, budi Klopp puta tri ili Klopp puta četiri. Ono što vidite je ono što dobijete s njim, jednostavno postane još harizmatičniji kad popije", rekao je Robertson.

Ispričao je i kako ga je 'kupio' Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imali smo veliku božićnu zabavu u Melwoodu. Bilo je to nakon gostujuće utakmice protiv Bournemoutha. Prišao mi je i rekao: 'Bio si je*eno odličan danas'. To je bila moja četvrta ili peta utakmica. Tada sam shvatio da mi je mjesto u Liverpoolu."

Robertson je, dodajmo i to, do prekida sezone bio neizostavan u prvoj postavi Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi