Robijaši transparentom na mostu traže zaustavljanje gašenja NK Čelik

Žele spasiti klub

Robijaši transparentom na mostu traže zaustavljanje gašenja NK Čelik

M. Šljivak

Najvatreniji navijači NK Čelik iz Zenice, Robijaši, još su jednom poslali jasnu poruku ljudima koji ne žele dobro ovom klubu.

Na mostu u Zenici osvanuo je veliki transparent na kojem je jasna poruka:

"Odgovornost grada Zenice. Stop gašenju Čelika".

Također, na svojoj Facebook stranici UG Robijaši Zenica 1988 su ostavili komentar:

"Naša iskrena ljubav jača je od svih vaših ljigavih interesa".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naša iskrena ljubav jača je od svih vaših ljigavih interesa!

Posted by UG Robijaši Zenica 1988 on Friday, July 3, 2020

NK Čelik je ispao iz Premijer lige Bosne i Hercegovine i Zeničanima slijedi težak put ka povratku u društvo najboljih bh. timova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...GASITI PARAZITE POD HITNO!!!
1 7
rodjak
bogami bice tesko da se likCe izvuce,previse puno duga ima treba te pare namaknuti da bi dosli na nulu,a i gradonacelnik je izgleda da se klub ugasi i da se osnuje novi klub sa cistim papirima ali da pocne takmicenje od najzadnje lige.Ne mogu biti pametan ali mislim da je likCe u velikim problemima i to zahvaljujuci ljudima koji su se kleli u Celik.Zelim da se Celik vrati i da sto prije prebrine ove velike probleme a sto ce biti, bogami tesko
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi