Protestna šetnja najvatreniji navijača

Robijaši u glas: Naša borba vaš je spas!

Najvatreniji navijači Čelika koji ove sezone bojkotuju domaće utakmice svog kluba, održali su protestnu šetnju ulicama Zenice.

Popularni Robijaši su pred utakmicu 30. kola BH Telecom Premijer lige sa Željom u korteu stigli pred južnu tribinu stadiona Bilino polje.

Na tribinu nisu ulazili a podršku svojim ljubimcima pružali su navijanjem ispred stadiona. Na ovaj način Robijaši žele podržati usvajanje novog Statuta po principu jedan član, jedan glas.

U svojoj šetnji do stadiona Robijaši su nosi transparent na kojem je pisalo "Naša borba vaš je spas", dok je na tribini gdje inače stoje najvatreniji navijači Zeničana utakmicu dočekala parola "70 godina tradicije zaslužuje više. Svi za Čelik 8. juna budućnost se piše". 

Za one koji ne znaju za 8. juni planirana je vanredna sjednica Skupštine NK Čelik.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti