Robinho ispoštovao staru mušteriju, Brazil savladao Čile

Prijateljski susret

Robinho ispoštovao staru mušteriju, Brazil savladao Čile

Fudbalska reprezentacija Brazila čija će zemlja narednog ljeta biti domaćin najboljim svjetskim ekipama protekle noći u prijateljskom susretu savladala je selekciju Čilea rezultatom 2:1.

Brazilce je u 14. Minuti u vodstvo doveo Hulk, napadač Zenita, da bi tek u 71. minuti Čileanci preko Vargasa stigli do izjednačujućeg gola.

Ipak, “majstor za Čileance” Robinho je u 79. Minuti svojim pogotkom postavio konačnih 2:1. Zašto “majstor za Čileance”? Naime, fudbaler Milana je tokom svoje reprezentativne karijere sinoćnjem protivniku Karioka računajući i ovaj posljednji dao devet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.