Robinho ne želi u Fenerbahce

Odbio službenu ponudu

Robinho ne želi u Fenerbahce

O. Lekić

Brazilski napadač Robinho (26) odbio je službenu ponudu turskog Fenerbahcea, te se nada da će karijeru nastaviti u Španjolskoj ili Italiji.

"Fenerbahce je bio jedini klub koji je zasad poslao službenu ponudu, ali odlučio sam je odbiti. Pregovaram i sa drugim klubovima, ali za sada jedino mogu reći da ću nastaviti karijeru u Europi, u Italiji ili Španjolskoj", rekao je Robinho, koji se vratio u Manchester City nakon šestomjesečne posudbe u Santosu.

No, trener Manchester Cityja Roberto Mancini i dalje ne računa na njega, pa Robinho mora potražiti novog poslodavca.

Robinho je u engleski klub stigao 2008. iz Real Madrida, i to za rekordnih 32,5 milijuna funti. No, nije se uspio snaći u Premier ligi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.