Slavni klub predstavio Robinha: Posljednje poglavlje...

Potpisao za Santos

Slavni klub predstavio Robinha: Posljednje poglavlje...

E. Škorić

Brazilski nogometaš Robinho raskinuo je ljetos ugovor s turskim Bašakšehirom, a sada je predstavljen u brazilskom velikanu Santosu.

Posljednje tri godine Robinho je igrao u Turskoj za Sivasspor i Bašakšehir, ali je odlučio da se vrati u Brazil i da potpiše u 36. godini za klub u kojem je sve počelo - Santos.

On je upravo iz Santosa u ljeto 2005. godine za tada ogromnih 43 miliona eura prešao u Real Madrid, mada nije ostvario karijeru kakva mu se predviđala.

"Posljednje poglavlje jedne od najvećih Santosovih priča. Pedalada se vratio", najavio je Santos na zvaničnoj stranici.

To Santos nije naveo, no prema tvrdnjama brazilskih medija, potpisaoj je na dvije godine i igrat će za svega dva eura mjesečno, tek kako bi se ispunile formalnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi