Sve samo da se vrati u svoj klub: Ugovor na dvije godine i mjesečna zarada od dva eura

Robinho se vraća u Santos

Sve samo da se vrati u svoj klub: Ugovor na dvije godine i mjesečna zarada od dva eura

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Robinho trenutno je slobodan igrač nakon što je ljetos napustio Bašakšehir.

Robinho je prethodnih nekoliko sezona proveo u Turskoj gdje je pored Bašakšehira nastupao još za Sivasspor. No, nakon skoro tri godine pokazao je želju da se vrati u Brazil.

Ovaj 36-godišnjak želi da potpiše za Santos u kojem je ponikao. Robinho je upravo iz Santosa na ljeto 2005. godine za 43 miliona eura prešao u Real Madrid, ali čini se da nije ostvario karijeru koja mu se predviđala.

Brazilski mediji objavili su danas da se Robinho otvoreno nudi Santosu jer ima želju da u ovom klubu završi svoju karijeru.

On je čak spreman da igra skoro bez plate, odnosno dao je prijedlog da mu mjesečna plata bude svega dva eura, a ugovor bi bio potpisan na dvije sezone. Navodno, pregovori su pri kraju i sve bi uskoro trebalo biti ozvaničeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi