Rođeni otputovali u Švedsku, Dudić obavio duži razgovor sa igračima

Nadaju se kvalitetnom izdanju sutra navečer

Rođeni otputovali u Švedsku, Dudić obavio duži razgovor sa igračima

S. Mlaćo

Nogometaši Veleža otputovali su za Švedsku gdje ih sutra očekuje duel sa Elfsborgom.

Rođeni se nadaju dobrom rezultatu u prvom meču. 3. pretkola Konferencijske lige. U ponedjejak su sasvim neočekivano poraženi od Rudara iz Prijedora na svom terenu, no taj meč žele što prije zaboraviti.

"Radi se o odličnoj ekipi, posebno timski. Fizički su jako spremni, taktički jako dobro stoje. Napravili smo dobar skauting, probat ćemo prezentirati, te otkloniti te probleme i iskoristiti eventualne mane, a svaka ekipa ima mane. Pristup će biti glavni. Kada si pravi onda možes izbaciti AEK, a kada nisi onda te dobije Rudar Prijedor. Nadam se da je Rudar dobra opomena za nas, te da ćemo nešto naučiti. Moralo se to desiti kad tad, a možda je bolje što se desilo sada. Obavili smo jutros duži razgovor, nadam se da je došlo igračima do glave. Treba uvijek biti ponizan, čvrsto na zemlji. Teško je doći na vrh, a vrlo lako se padne", kazao je šef struke Mostaraca Feđa Dudić.

Komentar je dao i Edo Vehabović.

"Misli da će utakmica biti dosta teža u odnosu na AEK. Nadam se da ćemo ponoviti igru iz Grbavice i Atine".

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Dudić se zahvalio i navijačima koji su ekipu i nakon poraza od Rudara nagradili aplauzima te podržali pred nove ispite.

"Hvala im, znat ćemo se odužiti".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

block123
Tako je , idemo Rodjeni
6 0
user1583752673
Cijela BiH je uz vas!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi