Rođeni se vratili u Mostar

Dudić zadovoljan odrađenim

Rođeni se vratili u Mostar

S. Mlaćo

Nakon odrađenih mini priprema u Vogošći, nogometaši Veleža vratili su se danas u Mostar.

Reprezentativnu pauzu Rođeni su iskoristili na najbolji mogući način, a naredni trening zakazan je za utorak.

"Sve je prošlo super. Ova tri dana su poslužila svrhi. Zadovoljan sam radom i zalaganjem na treninzima. Od utorka se kreće sa radom u Mostaru", kratko je kazao za SportSport.ba šef struke Mostaraca Feđa Dudić.

Rođene naredne subote očekuje derbi sa gradskim rivalom Zrinjskim, a trenutno se nalaze na desetom mjestu sa 12 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Taj derbi je veliki izazov za sve igrače, nadam se da ovi mlađi neće izgoriti u prevelikoj želji, ali svejedno svi će dati i više od maksimuma kako bismo ostvarili pobjedu. U Mostaru se živi za tu utakmicu. O njima kao protivniku ne treba trošiti riječi, po meni su najkvalitetniji u ligi", najavio je veliki derbi za SportSport.ba prvotimac Veleža Dino Hasanović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adaStolac
Idemo napunit stadion i pokazat ovim uzurpatorima ko je bio i ostao najveci klub u hercegovini. Dzaba im sve, velez prestati nece nikada!
10 2
nijepoznat
Federalci
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi