14

Komentari (14)

yugopo
Treba spustiti euforiju, treba popraviti igru sa Cvijanovicem(vidi se da mu fali utakmica) i jos bolje braniti prekide(korneri).Šveđani igraju drugaciji stil od grka a i dosta brzi protok lopte imaju.Sretno rođeni!!
user1583752673
Velez treba bit primjer drugima!
dam
Jeble vas vise pare..samo o tome pricate.. VENI, VIDI,VICI FORZA RODJENI
enko
Ma sada je najbitnije da je to cvrst,stabilan klub,sa agilnom upravom,perspektivnim trenerom,sjajnim i borbenim momcima.normalno da para radi cuda,ali hasic sa ekipom zna kuda i kako usmjeriti novac.bice i nagrada za igrace.treba samo nastaviti ovako da svak radi svoj posao,a slag na tortu uvjek dolazi poslije.
robija1988
Obeco je onaj vlasnik tuzle da ce im uplatit po 20 hiljada ako prodju aek
Bhf111
Kako me nervira ovo koliko ce zaraditi ako prodju Kad god napisu koliko ce zaraditi nas klub ispadne. Necemo se zadovoljiti sa posljivih 400k eura
JJRamzes
Najmrza recenica kad neki klub zaradi milion glasi: velika svota za bh standarde cc Naprijed Velez samo hrabro, korak po korak. Ujedinili ste BiH svojom lavovskom borbom
GangEvil877777
Tacno isto da je milijarda
Farense
Odoste daleko. Polako. Prvo Elfsborg pa tek onda ima play off
enko
I ovo je sto vi hercegovci kazete "golemo"ali od golemo ima jos vise "GOLEMO".neznaju ovi nasi politicari koliko se kroz sport promovira drzava,BiH.sretno.
Malmi_Suomi
@enko koji CRNI političari? Što bi rekli u narodu: anamo ONI su jad i čemer našeg društva sa ovom bijednom politikom koja nas SVE zavi u CRNO!
Sve dok narod , NAROD BOSNE I HERCEGOVINE " tjera u 3 tora" nema nam napretka ni u sportu i ni u čemu drugom.
Dok jedan veliko srbski KONJ pravi cirkus od genocida tj DoDick +pretenzija ****ića =Vučića na BiH nema nama napretka ni u jednoj sferi naših života.
Da nema " ovih mrzitelja " BiH i da je normalno uređena zemlja ovaj VELIKI PODVIG Veleža trebao bi biti BUM i među svim političarima ali.... sve dok cetnici i ustase imaju pretenziju prema BiH nema nama hajra u ovoj državi ( na žalost ).
Sport bi trebao biti " poveznica " svih nas ali.... dok Norac BL ima pišanog " orla" na dresu i sve dok budu " šahare " i sa predznakom ( samo jednog naroda) sport je mrtav u BiH.
Velež je ZA PRIMJER da na svom dresu ima zastavu ( ne sviđa se ni meni ali je ZAKONOM NAŠA) Bosne i Hercegovine to je velika stvar za razliku od " orlova i šahara ".
p.s. hajte sada po dislajkovima sigurno od " ANAMO NJIH"!!!
Velež Mostar ❤
enko
Samo da objavim da sam od jednog politicara zaradio dislajk,muslum ko nevidu i ne prati
Malmi_Suomi
@enko nije ti prošla prethodna poruka.
Ali ima i BH IZRODA mislim ja i na njih, koji bi i guzice dali za uslugu ili 1000km.
A ovo što pišeš za političara?
Pojma nemam nisam pohvatao jer ja sam APOLITIČAN i svima sve u facu kažem ili napišem.
Lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.