Rođeni u Turskoj bruse formu za drugi dio sezone

Pripreme u Antaliji

Rođeni u Turskoj bruse formu za drugi dio sezone · Saznajemo

Fudbaleri Veleža za drugi dio sezone spremat će se u turskoj Antaliji, saznaje SportSport.ba.

Iako do kraja prvog dijela sezone u Premijer ligi ostaju još dva kola bh. klubovi već uveliko razmišljaju o pripremama za drugi dio sezone.

Prave se planove kako i gdje se najbolje spremiti za ono što dolazi na proljeće, a SportSport.ba saznaje da će FK Velež onaj najvažniji dio kada se ekipa uigrava odraditi u Turskoj.

Rođeni će put Antalije 30. januara, a u Mostar će se vratiti 13. februara. U Turskoj će odigrati nekoliko kontrolnih mečeva, a imena protivnika uskoro će biti poznata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Velež se nakon 17 odigranih kola u Premijer ligi BiH nalazi na 8. poziciji sa 19 osvojenih bodova. U narednom kolu Mostarci gostuju kod Radnika.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Bez 4-5 pojačanja, mogu ostat u ligi jedino ako nekome oduzmu 10 bodova.
1 7
nijepoznat
idu Federalci da ih Turko brat brusi
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi